Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Κι όμως! Στις εκλογές νίκησε η δεξιά !


Μμμ..κόντρα στο ρεύμα η άποψη του αναγνώστη, έχει ενδιαφέρον ! Δείτε την:
Η απάντηση, νομίζω, είναι μία και μόνη: η Δεξιά! Ναι, καλά διαβάζετε, η Δεξιά. Πρώτα και κύρια η Δεξιά κέρδισε σε επίπεδο ιδεολογίας. Οι ανθελληνικές κορώνες περιορίστηκαν• αναγκαστικά μιας και ο κόσμος «ξύπνησε» ακόμη και το ΚΚΕ έβγαλε αφίσα με την Ακρόπολη, ο Τσίπρας ..
μιλούσε για εθνική αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού και το ΠΑΣΟΚ για εθνική υπερηφάνεια. Ο δε Σαμαράς μέχρι την Αγια-Σοφιά έβαλε σε προεκλογικό μήνυμα. Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν, αν θέλουμε να δούμε τον πραγματικό νικητή των εκλογών. Αν θέλουμε απλώς να μείνουμε στην ανάγνωση του αποτελέσματος που συμφέρει τους εχθρούς μας, τότε θα μείνουμε στην «αλματώδη» άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο αλματώδης ήταν η άνοδός του, που οι δύο πρώτοι σε σταυρούς εκλεγόμενοι βουλευτές του είναι η Σακοράφα και ο Κουρουμπλής! Με τρίτο, τον «πολύ» αριστερούλη και εκ των ιδρυτών του κόμματος Παπαδημούλη! Ναι, τόσο «αριστερά» ψήφισε ο κόσμος. Οργισμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ που δεν είχαν άλλοι επιλογή είναι η αύξηση του ποσοστού της Κουμουνδούρου.
Αλλά για να γυρίσουμε στο θέμα μας, ο μεγάλος νικητής είναι η Δεξιά. Αλλά ποια Δεξιά; Όχι αυτή των νεοφιλελεύθερων, των τζακιών, των διαφόρων οργανώσεων και στοών, αλλά η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ. Αυτή που οι προαναφερθέντες δήθεν Δεξιοί, αποκαλούν υποτιμητικά «Λαϊκή Δεξιά». Η παραπάνω και «καλά» Δεξιά έδειξε τα ποσοστά της: μετά βίας 6% (Ντόρα, Μάνος, Δημιουργία). Εδώ χρειάζεται μία διευκρίνιση: οι Χατζηδάκηδες, Αρούληδες, Βαρβιτσιώτηδες και λοιποί δήθεν δεξιοί, που συμπλέουν απόλυτα ιδεολογικά με την Ντόρα και τον Μάνο, δεν ψηφίστηκαν αυτήν την φορά για τον νεοφιλελευθερισμό τους, αλλά από τον φόβο του παραδοσιακού ΠΑΤΡΙΩΤΗ Νεοδημοκράτη να μην διαλυθεί η παράταξη και επικρατήσει ακυβερνησία.
Ο Έλληνας πατριώτης, ο ορθόδοξος, αυτός που είναι περήφανος για την ελληνικότητά του και έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για την πατρίδα, κυριάρχησε πλήρως. Έφτασε στο 40% (ΝΔ, Καμμένος, Χ.Α. ΛΑΟΣ). Θα μου πείτε, μα συνυπολογίζεις και την Χ. Α.; Βεβαίως, γιατί όσο και αν η ηγεσία της είναι ακραία, το 7% που την ψήφισε, δεν είναι. Πρόκειται για νέους πατριώτες, άνεργους σε μεγάλο βαθμό, που αηδίασαν από την κυρίαρχη για τριάντα τουλάχιστον χρόνια αριστερή ανθελληνική ιδεολογία και κατανόησαν την συμβολή της στην σημερινή καταστροφή. Γιατί δεν φταίνε μόνο οι Άκηδες, οι Τσουκάτοι και οι Μαντέληδες, αλλά και το προϊόν μίσος για τον ελληνισμό και το ελληνικό κράτος, που ενσταλάχθηκε στην ψυχή του Έλληνα από τους αριστερούς ταγούς, τα κανάλια και δυστυχώς μεγάλο μέρος των εκπαιδευτικών, το οποίο επέτρεψε την καταλεηλάτηση αυτού του κράτους από τους σοσιαλΗστές κυρίως.
Αν η Δεξιά σήμερα είχε έναν ηγέτη ικανό να εμπνεύσει, τέτοιος σίγουρα δεν είναι ο Σαμαράς ούτε ο Μιχαλολιάκος, τότε θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε μία άμεση αποκατάσταση της πατρίδας. Τέτοιος θα μπορούσε να γίνει σίγουρα ο Καραμανλής. Αυτός όμως που σήμερα εμφανίζει στοιχεία ενός τέτοιου προφίλ είναι ο Καμμένος, αλλά και αυτός θα κριθεί στο επόμενο διάστημα. Αν όμως δεν τα καταφέρει, τότε να είστε σίγουροι πως ο ηγέτης όλης της Δεξιάς θα είναι κάποιος ο οποίος δεν ανήκει στο προηγούμενο πολιτικό κατεστημένο και θα αναδειχθεί μέσα από τους επικείμενους αγώνες για την πατρίδα.


Πηγή: TaXalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου